SEGRE

TRÀNSIT CARRETERES

La pèrdua de càrrega d'un camió causa punxades a 15 cotxes a l'A-2

Va ocórrer ahir a les 13.30 a Cervera i l'incident va obligar a tancar 4 hores la via en direcció a Lleida || No hi va haver sinistres i es va desviar la circulació per l'N-II

Imatge de l’autovia tallada i, al fons, de la desviació del trànsit per l’N-II.

Imatge de l’autovia tallada i, al fons, de la desviació del trànsit per l’N-II.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La pèrdua de càrrega d’un camió que transportava ferralla va obligar ahir a tallar durant unes quatre hores l’autovia A-2 al seu pas per Cervera en direcció a Lleida i va provocar punxades en una quinzena de vehicles, segons va informar el Servei Català de Trànsit. L’incident es va produir a les 13.31 hores a l’altura del quilòmetre 522 quan, per causes desconegudes, un camió va perdre part de la càrrega. Transportava diferents metalls que van quedar escampats per la via.

A conseqüència d’això, els vehicles que circulaven darrere van començar a patir punxades. Hi va haver danys en una quinzena de vehicles, que van quedar enmig de la via o al voral. No es va produir cap accident, per la qual cosa no hi va haver ferits.

Fins al lloc van acudir diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i operaris de carreteres. L’incident va obligar a tallar la via al trànsit en direcció a Lleida, cosa que va provocar retencions de fins a tres quilòmetres. Els Mossos van desviar el trànsit per l’N-II per la sortida de Cervera Sud i Vergós.

Els Bombers van retirar les restes metàl·liques amb aigua a pressió i els operaris van repassar tot el tram afectat per comprovar que no quedessin peces que poguessin provocar noves punxades.L’autovia es va mantenir tallada perquè els vehicles afectats poguessin ser retirats o es col·loquessin les rodes de recanvi perquè prosseguissin la marxa. La carretera es va reobrir al trànsit al voltant de les 17.20 hores, gairebé quatre hores després de l’incident.D’altra banda, dos persones van resultar ferides ahir a la tarda en una col·lisió de dos vehicles a la carretera C-14 entre Oliana i Peramola. El sinistre es va produir a les 16.22 hores i els Bombers, que hi van acudir amb tres dotacions, van haver d’excarcerar dos ferits, que finalment van ser traslladats a l’hospital.

tracking