SEGRE

POLÍTICA RELLEUS

Joan Carles Garcia, de JxCat, deixa l'escó al Parlament

Per centrar-se en l'alcaldia d'Alfarràs

Jeannine Abella i Joan Carles Garcia.

Jeannine Abella i Joan Carles Garcia.JXCAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Carles Garcia, diputat de JxCat per Lleida, va anunciar ahir que deixarà el seu escó al Parlament per centrar-se en l’alcaldia d’Alfarràs. El rellevarà l’advocada pallaresa i número 6 de la candidatura, Jeannine Abella, en el ple de dimarts. Garcia va explicar que després d’un any al Parlament ha pogut comprovar que no pot compatibilitzar aquest càrrec amb el d’alcalde.

“He decidit prioritzar l’alcaldia perquè crec que el meu compromís és amb el meu municipi”, va dir. Per això, va comunicar que deixarà la cambra catalana per dedicar-se “plenament a l’alcaldia aquest any i mig que queda fins a les eleccions municipals”. “Ara mateix és el que realment em motiva i em va animar a entrar en política”, va apuntar.

Abella es va mostrar molt satisfeta “per l’honor que suposa ser diputada”, una tasca que assumeix “amb una gran responsabilitat” i va assegurar que Garcia “ha deixat el llistó molt alt”. El coordinador de JxCat a Lleida, Eloi Bergós, va agrair el treball de Garcia al Parlament, on “ha defensat el nostre territori”, i el secretatio d’organització del Pirineu, Joaquim Delgado, va dir que Abella “segur que farà un treball enorme pel Pirineu i tot Lleida”.

tracking