SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor un ancià al bolcar una ambulància a Bellver de Cinca

De 89 anys i de Fraga, el portaven a una residència || Havia estat atès al centre de salut de la capital comarcal

Imatge de l’estat en què va quedar l’ambulància després de l’accident.

Imatge de l’estat en què va quedar l’ambulància després de l’accident.GUARDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un ancià de 89 anys va morir ahir a la tarda al bolcar l’ambulància en la qual viatjava a Bellver de Cinca. L’accident es va produir a les 16.35 hores en el quilòmetre 23 de l’A-1234 quan, per causes que es desconeixen, una ambulància de transport no urgent va sortir de la via i va acabar bolcant. La conductora va resultar il·lesa.

La víctima era un veí de Fraga usuari de la residència Nostra Senyora de Bellver de Cinca, segons va informar Diario del Alto Aragón. L’ambulància feia un transport programat des del Centre de Salut de Fraga i tornava a la localitat de Bellver, van informar fonts del Govern d’Aragó. Es dona la circumstància que la víctima feia aquest transport de manera habitual entre les localitats de Bellver i Fraga, on era atès al centre de salut d’aquesta última localitat per una rehabilitació.

En el que va d’any s’ha produït un únic accident mortal a les comarques de Lleida. Va ser un accident que hi va haver el dia 1 a la C-14 a Peramola. Un jove de 22 anys d’Andorra va morir hores després a l’hospital. Lleida va tancar el 2021 amb un total de 37 víctimes, 17 més que el 2020 –amb restriccions de mobilitat– i una més que el 2019.

tracking