SEGRE

Cuiners televisius i més de seixanta actes a la Fira de l'Oli de les Borges

Dos conselleres, la presidenta del Parlament i empresàries del sector en la 59 edició

Treballs al recinte firal amb mesures de seguretat

Treballs al recinte firal amb mesures de seguretatP.F.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues obrirà demà divendres la 59 edició, que se celebrarà fins diumenge tant en format presencial com virtual i oferirà més d’una seixantena d’activitats, entre les quals nombrosos showcookings. Comptarà amb la presència de prestigiosos xefs com els mediàtics Sergio i Javier Torres i la influencer gastronòmica Dolors Mateu, que serà proclamada ambaixadora de l’Oli de Qualitat de Catalunya. Hi participaran també el periodista Pepe Antich; el guanyador del programa MasterChef 2021, Arnau París; i Xavier Benet, cap de cuina de l’Hostal Benet de les Borges, entre d’altres.

Es podrà visitar de forma virtual a través de firaoli.cat, un espai virtual amb vídeos, continguts formatius i un marketplace on visitants d’arreu del món podran accedir a comerços i expositors.

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, serà l’encarregada d’inaugurar la fira, mentre que la de Justícia, Lourdes Ciuró, presidirà dissabte l’entrega de premis a la millor iniciativa turística, comercial i empresarial de les Garrigues. La presidenta del Parlament, Laura Borràs, assistirà al Dia de la Comarca diumenge. La cuinera i empresària Teresa Carles clausurarà el certamen i participarà en actes de promoció de l’oli com a producte saludable. L’Escola d’Hostaleria de Lleida, els cuiners de l’Hostal Jericó i cellers i restaurants organitzaran tastos i maridatges.

tracking