SEGRE

Torres de Segre instal·la càmeres de seguretat per combatre l'incivisme

Una de les càmeres de seguretat instal·lades al municipi.

Torres de Segre instal·la càmeres de seguretat per minimitzar l'incivisme a la via pública

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Torres de Segre ha posat en funcionament càmeres de seguretat en diferents ubicacions de la via pública de la vila. Davant les últimes accions de mal ús d’equipaments municipals, i fins i tot de vandalisme, el consistori ha cregut convenient situar-les en alguns carrers i places on s’han detectat les infraccions. A més de ser un element dissuasiu, la instal·lació d’aquestes càmeres facilitarà als cossos de seguretat poder identificar actes incívics o delictius que es puguin produir en aquestes zones de Torres de Segre.

En total, a Torres de Segre s’han instal·lat nou càmeres de seguretat que s’ubiquen en punts estratègics com la zona de l’Ajuntament, l’església, l’Escola Carrassumada, el futur centre cívic, l’edifici de l’antic molí i l’entrada a la vila pel pont.

Joan Carles Miró, alcalde de Torres de Segre, afirma que “les noves càmeres instal·lades contribuiran a minimitzar l’incivisme i els delictes a la via pública, per tant, ajudaran que Torres de Segre sigui un poble més segur”.

tracking