SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un conductor al caure per un barranc entre la Seu i Andorra

La víctima és un veí del Principat d'uns 50 anys que anava sol || Una jove ferida crítica i un ferit greu al xocar una moto contra un arbre a Guissona

Imatge de l’estat en el qual va quedar el vehicle després de caure pel barranc.

Imatge de l’estat en el qual va quedar el vehicle després de caure pel barranc.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un ciutadà d’Andorra d’uns 50 anys va perdre la vida ahir al matí després que el cotxe que conduïa caigués per un barranc a la carretera que hi ha entre la Seu i Andorra al seu pas per les Valls de Valira. Els Mossos d’Esquadra van ser alertats a les 10.52 hores d’un accident en el quilòmetre 5 de la carretera N-145. Per causes que es desconeixen i que a hores d’ara s’estan investigant, el vehicle va sortir de la carretera i es va precipitar per un barranc des d’una altura de més de tres metres.

A conseqüència de l’accident, va morir el conductor i únic ocupant del vehicle. Una parella de ciclistes i una conductora van alertar de la presència d’un cotxe bolcat en l’antic tram de la carretera. Es desconeix l’hora exacta en què es va produir el sinistre.En el dispositiu van participar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El sinistre no va provocar retencions. Amb la d’ahir ja són dos les persones que han mort aquest any en accidents de trànsit registrats a les comarques de Lleida. Curiosament, el primer també va ser un veí d’Andorra en un altre sinistre ocorregut a la comarca de l’Alt Urgell.

Un jove de 22 anys va perdre la vida l’1 de gener en una col·lisió entre un turisme i una furgoneta a la C-14 a Peramola. Val a recordar que l’any passat es van comptabilitzar un total de trenta-set víctimes mortals de trànsit a Lleida, 17 més que l’any 2020 –amb restriccions de mobilitat decretades per la pandèmia– i una més que el 2019.Per un altre costat, una dona va resultar ferida crítica i un home ferit greu divendres a la nit al xocar la motocicleta en la qual viatjaven contra un arbre a l’interior de Guissona. L’accident es va produir a les 21.04 hores a l’avinguda de Cervera d’aquesta localitat de la Segarra, just davant de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil.

Fins al lloc van acudir tres ambulàncies del SEM, patrulles dels Mossos i Bombers de la Generalitat. Ambdós van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. La dona ferida és una veïna de Tàrrega de 30 anys i el ferit, un jove de 23 anys veí de Guissona i originari d’Hostafrancs.D’altra banda, dos persones van resultar ferides lleus divendres passat a la nit en una col·lisió entre dos vehicles a la carretera C-13 al seu pas pel terme municipal de Térmens, segons van informar els Bombers. El sinistre es va produir a les 21.36 hores.

tracking