SEGRE

PRESSUPOST INVERSIONS

Preixana inverteix 446.000 euros a millorar dos camins

Una actuació finançada amb ajuda del Govern central

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Preixana invertirà 446.000 euros en la millora de dos camins, l’Entre Ponts i el de Belianes. L’alcalde, Jaume Pané, va explicar que l’actuació se centrarà en l’asfaltatge, “molt necessàri i reivindicat pel trànsit de maquinària que circula per l’entorn de Preixana i en l’enllaç amb la carretera de Belianes”. L’actuació està finançada amb una ajuda del Govern central.

El pressupost municipal del 2022 contempla arreglar uns altres tres camins amb àrid reciclat, actuació que compta amb una inversió de 46.930 euros i una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya.L’ajuntament del municipi de Preixana va aprovar recentment i per unanimitat el pressupost del present exercici, que ascendeix a un total de 1.076.905 euros, dels quals 626.245 euros estan destinats a inversions. A més d’arreglar cinc camins municipals per facilitar l’accés dels agricultors i ramaders a les seues finques i les seues granges, l’ajuntament també destinarà 47.487 euros a arreglar un tram de la vorera i del servei d’aigua de la plaça Catalunya, així com uns altres 10.000 euros a obres a l’interior de Cal Segalà, l’antiga casa del mestre. A més, el consistori preveu invertir 10.600 euros en la construcció d’un edifici de serveis al Parc de Montalbà, amb una sala polivalent i dos banys.

L’esmentada obra té un pressupost d’uns 43.000 euros i a més de l’aportació municipal hi ha aportació del Feder i de la diputació de Lleida. Uns altres 6.000 euros seran per a obres a l’ermita i en parcs infantils i 48.135 en millores al cementiri municipal.

tracking