SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

Vielha tindrà el camp de futbol al pati de l'Escòla Garona

El consistori l'obrirà als veïns fora de l'horari lectiu

La reunió de l’ajuntament amb la direcció de l’Escòla Garona.

La reunió de l’ajuntament amb la direcció de l’Escòla Garona.AYUNTAMIENTO DE VIELHA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vielha tindrà un camp de futbol 7 o 9 a l’Escòla Garona. L’ajuntament impulsa la reforma del pati d’aquest centre educatiu, que inclourà aquest equipament, que serà de gespa artificial, a més d’una zona de pícnic i altres espais esportius. La riuada del 2013 va arrasar el camp de futbol que tenia el municipi.

L’alcalde, Juan Antonio Serrano, va recordar ahir que la capital aranesa “no té camp de futbol” i va assenyalar que “fa temps que la gent de Vielha ho demana”. Per això, el pati s’obrirà a la ciutadania fora de l’horari escolar. Actualment, aquesta zona de l’escola compta amb dos pistes de bàsquet on també es pot practicar futbet i handbol, una zona per a tenis taula i una altra amb sorra i gronxadors.

Ara per ara, l’ajuntament de Vielha treballa en la redacció del projecte per poder abordar la reforma d’aquest espai, per la qual cosa es desconeix quin serà el cost de l’actuació i el calendari. A més a més, l’equip de govern ja s’ha reunit amb la direcció del col·legi. L’equipament compta en l’actualitat amb mig miler d’estudiants.

tracking