SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Bellpuig aprofitarà la seua Llotja com a espai per a empreses i autònoms

L'equiparà per posar-la a la seua disposició

Imatge de l’edifici de la Llotja de Bellpuig, que acollirà un hub empresarial.

Imatge de l’edifici de la Llotja de Bellpuig, que acollirà un hub empresarial.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Bellpuig aprofitarà les instal·lacions de la Llotja com a espai al servei de les empreses del municipi i localitats veïnes. L’objectiu és convertir-lo en un hub on autònoms i petites i mitjanes empreses puguin organitzar des de reunions fins a presentacions de productes i actes públics. Així ho va explicar el consistori, que pretén donar un nou ús a aquest immoble de la seua propietat, cada vegada menys utilitzat per al seu ús original: el procés pel qual s’estableixen els preus de productes agraris s’ha anat digitalitzant de forma progressiva i avui dia amb prou feines requereix encontres presencials.

L’alcalde, Jordi Estiarte, va explicar ahir que “adaptarem l’equipament amb les últimes novetats tecnològiques i cedirem els diferents espais als empresaris que puguin requerir-los”. Va valorar que pot ser especialment útil als que treballen als seus domicilis i que no disposen d’un lloc on organitzar reunions.El consistori creu que aquesta pot ser una bona manera de treure profit de l’edifici i donar-li una nova utilitat per impulsar l’activitat econòmica del municipi. Per dinamitzar l’equipament i donar a conèixer els nous serveis que oferirà, s’ha creat una plaça temporal de tècnic empresarial i de dinamització econòmica, que tindrà un contracte d’aproximadament un any.

A més, s’instal·laran ben aviat càmeres a la sala d’actes per poder organitzar emissions via streaming.L’ajuntament ha previst per a aquest mateix any una partida d’uns 15.000 euros per dinamitzar la Llotja. D’aquesta xifra, 10.561 euros es destinen al sou del dinamitzador i la resta al material tecnològic amb què s’equiparà l’edifici.

Imatge de l’edifici de la Llotja de Bellpuig, que acollirà un hub empresarial.

Imatge de l’edifici de la Llotja de Bellpuig, que acollirà un hub empresarial.LAIA PEDRÓS

tracking