SEGRE

TURISME PREVISIONS

El ràfting ja té reserves per a Setmana Santa i estiu

A l'espera que comenci la campanya d'aquí a dos setmanes

Barques al Sobirà durant la campanya de l’any passat.

Barques al Sobirà durant la campanya de l’any passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els esports d’aventura i en especial el ràfting ja registren reserves, sobretot per a Setmana Santa i també l’estiu, a quinze dies que comenci la campanya el pròxim 15 de març. Segons va indicar el president de l’Associació d’Empreses d’Esports d’Aventura del Sobirà, Flòrido Dolcet, la previsió és molt bona d’acord amb la demanda que ja s’està tenint. Està pendent l’acord de l’entitat amb Endesa per regular els cabals que han de baixar per la Pallaresa per garantir les activitats aquàtiques, sobretot els mesos estivals.

De moment, els embassaments a la capçalera d’aquesta conca es mantenen per sobre de la mitjana i es compta que la situació de sequera pugui revertir durant els mesos de primavera. No obstant, Dolcet va remarcar que els índexs de neu acumulats als cims del Pallars Sobirà, sobretot a la zona de Tavascan, són òptims de cara al desglaç. Va puntualitzar que s’entendrà qualsevol mesura que es prengui en cas que la situació de falta de precipitacions continuï.La quantitat de reserves que s’han fet fins al moment demostren que hi ha gran interès per l’oferta del turisme d’aventura.

“La gent té ganes de sortir, més ara que sembla que les restriccions per la Covid van a la baixa després de dos anys de pandèmia”, va indicar.D’altra banda, l’oferta de turisme d’aventura es podrà combinar amb la de la neu ja que aquest any les vacances de Setmana Santa són tard ja que començaran el 10 d’abril i acabaran el dilluns 18, Pasqua, data en la qual finalitza la temporada.

tracking