SEGRE

URBANISME EQUIPAMENTS

Obres per reobrir dos anys després les piscines de Linyola

Tancades des del 2020, la reforma ha d'estar abans de l'estiu

Les obres a les piscines de Linyola.

Les obres a les piscines de Linyola.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Linyola ha reprès les obres que va iniciar l’estiu del 2021 per modernitzar les piscines municipals i que van quedar interrompudes a finals d’any per contratemps, com la falta de materials que afecta el sector de la construcció o de logística de l’adjudicatària. L’inici dels treballs va impedir obrir-les l’any passat, i tampoc no ho van fer el 2020 per evitar contagis de Covid. Ara el consistori treballa amb l’objectiu d’estrenar la reforma abans de l’estiu i evitar quedar-se sense piscines per tercer any consecutiu.

Després d’un primer estiu amb les piscines tancades, l’ajuntament va obtenir una subvenció de 400.000 euros del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) per reformar-les. La resolució de la Generalitat que va atorgar aquesta ajuda, del desembre del 2020, va establir que les obres havien d’acabar el juliol del 2021

Aquesta esperada reforma compta amb una subvenció d’uns 400.000 euros del PUOSC

A causa de dificultats derivades de la Covid, el consistori va sol·licitar poder acabar les obres a l’octubre, i les piscines van passar l’estiu tancades per segon any consecutiu, una cosa que va provocar malestar entre els veïns del poble. Posteriorment, la Generalitat va concedir una nova pròrroga per finalitzar les obres que conclourà el juny d’aquest mateix any.

Les obres inclouen la modernització de la piscina gran, adaptant-la per a activitats com l’aiguagim. També està previst millorar el paviment exterior, reordenar les zones de gespa i substituir l’actual sistema de cloració de l’aigua per un altre de salí.

tracking