SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Obres al polígon de Torrefarrera a l'enfonsar-se un carrer

A causa de filtracions d'aigües pluvials i residuals || Per evitar accidents

Les obres per renovar la xarxa de sanejament del polígon.

Les obres per renovar la xarxa de sanejament del polígon.A.T.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Torrefarrera executa obres al carrer Variant, al polígon industrial al costat de l’N-230, per reparar enfonsaments a causa de filtracions procedents de conduccions d’aigües pluvials i del clavegueram, segons va explicar l’alcalde, Jordi Latorre. La zona afectada no és dins de l’àrea on se celebra el mercat dels diumenges, però sí en una on els camions circulen amb freqüència, per la qual cosa ha estat necessari actuar amb urgència, ja que els nombrosos clots suposaven un perill per a la circulació. Aquesta intervenció suposarà una inversió de 47.800 euros.

Latorre va explicar que les contínues fugues d’aigua han soscavat la terra, de manera que la calçada ha cedit en diversos punts. Es duran a terme diverses actuacions centrades en la substitució i millora de la xarxa de sanejament, que tindrà una capacitat més gran per a la circulació de cabal, i la connexió de les diverses canonades afectades pels danys amb la captació d’aigües pluvials i residuals. També es procedirà a la millora del ferm amb una nova capa asfàltica i a la senyalització horitzontal de tota la zona.

Atès que els usos al sector afectat, d’uns 160 metres quadrats, són industrials, ha calgut establir una pauta en l’execució dels treballs per entorpir el mínim possible el trànsit als vials d’aquest carrer.

Les obres de sanejament es coordinaran amb les de soterrament de la xarxa de proveïment d’aigua, així com de les línies elèctriques i telefòniques. La previsió de l’ajuntament és que aquesta actuació estigui llesta com més aviat millor per no afectar l’activitat de les empreses.

tracking