SEGRE

SUCCESSOS DROGUES

Troben una plantació de marihuana als Arcs

En decomissen més de 600 plantades en una casa del carrer Àngel Guimerà || Els Mossos detenen un dels responsables

La batuda es va portar a terme ahir a la tarda.

La batuda es va portar a terme ahir a la tarda.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar ahir una nova plantació de marihuana a Ponent. Com la setmana passada, també va ser al Pla d’Urgell, en aquest cas, als Arcs, nucli de Bellvís. Els investigadors van trobar més de 600 plantes en una casa del carrer Àngel Guimerà i van detenir uns dels seus presumptes responsables, un home de nacionalitat albanesa.

La batuda es va portar a terme ahir a la tarda i hi van participar agents de la unitat ARRO, que van ser els primers que van accedir a l’immoble, que tenia múltiples elements de seguretat i que anys enrere havia estat un restaurant. Els investigadors van trobar una complexa instal·lació que tenia la llum punxada i que estava preparada per conrear marihuana de manera industrial. Van decomissar més de 600 plantes en diferents estats de creixement.

L’arrestat seria el cuidador i li imputen els delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.La policia catalana va arrestar la setmana passada tres homes com a suposats responsables d’una plantació en una nau del Palau d’Anglesola on hi havia 600 plantes. Així mateix, recentment van localitzar uns altres dos cultius amb 1.379 plantes a Golmés i les Borges Blanques i van detenir dos persones.

tracking