SEGRE

INFRAESTRUCTURES MILLORES

Torà reforma la carretera local a Ardèvol, pendent de traspassar

Preveu que la Diputació l'assumeixi i n'afronti el manteniment

La carretera ha estat remodelada en les últimes setmanes.

La carretera ha estat remodelada en les últimes setmanes.X.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Torà ha culminat els treballs de millora de la carretera local a Ardèvol, al Solsonès. Es tracta d’un tram de 8 quilòmetres on s’ha millorat el ferm amb asfalt en calent. L’obra ha costat més de 30.000 euros, finançats per l’ajuntament.

Segons l’alcalde, Magí Coscollola, s’ha demanat en diverses ocasions sense èxit que aquesta carretera local passi a dependre de la Diputació ja que el consistori no té recursos per afrontar-ne el manteniment. En aquest sentit va comentar que espera que la carretera pugui traspassar-se quan finalitzi el pla zonal de la Diputació, que està en fase de redacció. El mal estat del ferm va portar els veïns dels municipis del tram de carretera a pintar-la en senyal de protesta i es va redactar un manifest.

En la mateixa situació es troba el tram de la carretera de Vicfred que uneix Guissona amb Ivorra. En un altre ordre de coses, el consistori de Torà ha dut a terme aquesta setmana la millora dels dos quilòmetres de ferm que uneixen Torà amb el nucli agregat de l’Aguda. L’obra contempla una inversió d’uns 11.000 euros.

tracking