SEGRE

EMERGÈNCIES SINISTRES

Ferits els dos ocupants d'un parapent al tenir una caiguda a Soses

El parapent accidentat ahir a 50 metres de la carretera a Soses.

El parapent accidentat ahir a 50 metres de la carretera a Soses.BOMBEROS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els dos ocupants d’un parapent a motor van resultar ferits ahir al matí al patir una caiguda a Soses. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 9.55 hores mitjançant una trucada al 112 per la caiguda d’un parapent en un camp a 50 metres de la carretera LP-7041, a l’altura del quilòmetre 5. Fins al lloc es van traslladar diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Segons van confirmar fonts dels serveis d’emergències, l’accident es va produir quan la vela del parapent va xocar amb una línia elèctrica, la qual cosa va provocar la caiguda de l’aparell des d’una altura d’entre 10 i 12 metres. Els dos ocupants van resultar ferits i van ser evacuats amb lesions de caràcter menys greu en ambulàncies a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, segons van assenyalar fonts sanitàries. El mes de novembre passat, els Bombers van rescatar un parapentista accidentat a Sant Esteve de la Sarga, al tenir una caiguda d’una gran altura al congost de Mont-rebei.

Uns mesos abans, a l’agost, va morir un veí de Vic de 63 anys quan va patir una fatal caiguda quan practicava parapent en una zona de molt difícil accés a Organyà, a l’Alt Urgell.

tracking