SEGRE

INICIATIVES PROMOCIÓ

Vilaller impulsa noves fires i visites guiades amb enigmes

Estrenarà un certamen medieval

Imatge d’arxiu d’una vista de Vilaller.

Imatge d’arxiu d’una vista de Vilaller.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vilaller prepara un pla de promoció turística que té com a lema Desco-breix Vilaller. Viu l’experiència que et farà canviar. El projecte inclou noves fires, festivals, rutes pel municipi basades en enigmes, activitats, tallers i fins i tot una app que oferirà visites per l’entorn natural de la localitat.

L’alcaldessa, Maria José Erta, va explicar ahir que per Setmana Santa estrenaran una fira medieval, mentre que al maig tindrà lloc el Festival de les Bruixes dels Carantos. Així mateix, per Pasqua també s’oferiran visites guiades pel patrimoni de la població, que estaran basades en enigmes que els visitants hauran de resoldre per poder avançar pel recorregut. És el que es coneix com a escape tours i altres municipis de Lleida com Naut Aran, Alins, Les o Bossòst també ofereixen aquestes rutes.

Erta va explicar que per Setmana Santa hi haurà persones encarregades d’aquesta gimcana i va avançar que més endavant les rutes es vehicularan a través d’una aplicació per a telèfons mòbils. L’ajuntament d’aquest municipi de l’Alta Ribagorça preveu presentar el pla d’actuacions turístiques abans de Pasqua.

tracking