SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Vinaixa obre la fira i Jordà inaugura la biblioteca

El certamen compta amb unes 40 parades

La consellera Jordà, a la dreta, va visitar ahir Vinaixa i avui inaugurarà oficialment la fira.

La consellera Jordà, a la dreta, va visitar ahir Vinaixa i avui inaugurarà oficialment la fira.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vinaixa va obrir ahir la Fira de l’Oli i la Pedra amb els primers actes del certamen. La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, va visitar el municipi i va inaugurar la biblioteca Màrius Torres. També va participar en una taula redona amb agricultors de la localitat i la cooperativa, en la qual van parlar sobre la implantació del reg i dels danys que la fauna provoca als cultius, segons va explicar l’alcalde, Josep Maria Tarragó.

Al principi, Jordà havia d’inaugurar avui la fira, encara que finalment no podrà assistir-hi perquè ha d’anar a la jornada de treball del Govern. Per això, els encarregats d’obrir el certamen seran el secretari d’Alimentació, Carmel Mòdol, i el delegat de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé. Ahir també va tenir lloc una ponència sobre la tècnica de la pedra seca i a la nit estava prevista una caminada a la llum de la lluna.

El certamen, que tanca la temporada de fires dedicades a l’oli a les Garrigues i el Segrià, compta amb més de quaranta expositors i s’han programat també tallers i degustacions.

tracking