SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Dos encaputxats atraquen amb escopetes una sucursal de Seròs

Un home entra amb l'arma a l'entitat, amenaça un treballador i s'emporta un botí || Els Mossos van activar el dispositiu 'Gàbia' i ahir a la nit continuaven buscant-los

Vista de la sucursal del Banc Santander on ahir a primera hora es va produir l’atracament a Seròs.

Vista de la sucursal del Banc Santander on ahir a primera hora es va produir l’atracament a Seròs.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra busquen dos homes que van atracar ahir encaputxats i a mà armada una entitat bancària al centre de Seròs. L’assalt es va produir passades les nou del matí, quan una persona va entrar escopeta en mà a l’oficina del Banc Santander situada al carrer de la Bassa d’aquesta localitat. L’assaltant va amenaçar l’únic treballador que es trobava a l’interior del banc i va aconseguir emportar-se un botí de diners en metàl·lic, que algunes fonts van assenyalar que podrien ser uns 6.000 euros, extrem que no va ser confirmat ni pels Mossos ni pel banc.

Un altre atracador, que també aniria armat, l’esperava fora del banc. Ambdós van sortir caminant uns metres i van ser vistos per alguns veïns quan travessaven la plaça de davant de l’ajuntament. Pocs minuts després, al voltant de les 9.30 hores, els Mossos d’Esquadra van activar el dispositiu Gàbia, en el qual van establir diversos controls a les sortides del municipi, així com en les d’altres localitats del Baix Segre, per provar de localitzar els atracadors, ja que haurien fugit a bord d’un vehicle.

Malgrat l’ampli dispositiu, no van poder localitzar els atracadors i al tancament d’aquesta edició no s’havia fet cap detenció, segons van informar fonts policials. Els agents compten amb la descripció dels assaltants que va poder donar el treballador de l’entitat assaltat, així com els veïns que van poder veure els atracadors quan van sortir a peu de l’entitat. Així mateix, els investigadors van prendre declaració als veïns i responsables dels establiments més propers al banc, als quals van demanar imatges de càmeres de seguretat per si havien pogut captar l’entrada i sortida dels atracadors.

L’entitat assaltada té dos bancs a la vora, les imatges de les càmeres de seguretat dels quals també seran analitzades. Els veïns consultats ahir per aquest diari van assenyalar que l’atracament havia estat tan ràpid que no se n’havien adonat, mentre que d’altres van dir que alguns pares i mares, així com nens, que es dirigien al col·legi a aquella hora van veure com dos persones, vestides de negre i armades amb armes llargues, sortien corrents per la plaça de davant de l’ajuntament. Fonts del consistori van indicar que els va sorprendre que els atracadors elegissin aquella hora per dur a terme l’atracament, al ser el moment d’entrada al col·legi, molt proper a l’entitat assaltada, i sent un dia de mercat, quan hi ha més afluència de persones.

El maig del 2015 quatre atracadors van assaltar una altra entitat bancària a Seròs, just davant de l’atracada ahir, i van ferir el subdirector al colpejar-lo al cap amb una arma.

tracking