SEGRE

FESTEJOS TRADICIONS

Els cavalls omplen Anglesola per a la festa dels Tres Tombs

La Fira de Cavalls i Mules registra bona afluència de públic malgrat el vent

A la Fira de Cavalls i Mules es venien una vintena d’exemplars amb preus a partir de 1.000 euros.

A la Fira de Cavalls i Mules es venien una vintena d’exemplars amb preus a partir de 1.000 euros.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona jornada de la festa dels Tres Tombs d’Anglesola va omplir ahir aquest municipi de cavalls. Ho va fer des de primera hora ja que el certamen va acollir la tradicional Fira de Cavalls i Mules en la qual es van posar a la venda una vintena d’animals amb preus a partir dels 1.000 euros. Malgrat el fort vent, van ser molts els que des de primera hora es van atansar a l’entorn de l’Espai del Carro per contemplar els cavalls en venda i fer tractes.

A part d’aquesta fira, Anglesola va registrar molt bon ambient amb les diferents activitats programades, entre les quals hi havia un espectacle de màgia de les joves Next Generation i una gimcana de rucs de dos potes. L’acte central de la festa tindrà lloc avui diumenge a les 12.00 hores amb la tradicional desfilada, en què està previst que participin uns setanta carros i carruatges de tot Catalunya. Els Tres Tombs estaran presidits pel conseller de Salut, Josep Maria Argimon, que assistirà a la primera festa normal després de la declaració de la pandèmia de la Covid, ja que l’edició del 2020 va ser virtual amb vídeos que van enviar els veïns de la localitat i l’any passat es va haver de cancel·lar perquè a última hora un brot de coronavirus va afectar el municipi.

Per aquesta raó, després d’aquests dos anys, la Societat de Sant Antoni Abat d’Anglesola, organitzadora de la festa amb la col·laboració de l’ajuntament, torna amb més ganes que mai, ja que considera necessari recuperar la festa amb la màxima esplendor a fi de mantenir una tradició tan arrelada i que dona identitat a la població.

A la Fira de Cavalls i Mules es venien una vintena d’exemplars amb preus a partir de 1.000 euros.

A la Fira de Cavalls i Mules es venien una vintena d’exemplars amb preus a partir de 1.000 euros.LAIA PEDRÓS

tracking