SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Tres detinguts, dos menors, per la brutal pallissa a un jove a Almacelles

Imatge d'arxiu d'un detingut pels Mossos d'Esquadra.

Imatge d'arxiu d'un detingut pels Mossos d'Esquadra.Mossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dissabte tres persones, dos d’elles menors d’edat, per la presumpta implicació en la brutal pallissa a Almacelles per la qual un jove de 28 anys es troba en coma induït. L’avís d’emergència es va rebre a l’entorn de les tres de la matinada de dissabte, quan es va produir l’agressió a la sortida d’un local de lleure nocturn del carrer Major. Com va avançar SEGRE, hi va haver un aldarull previ entre dos grups a l’interior del local i, poc després ja al carrer, diversos individus van començar a agredir el germà de la víctima. A l’intercedir, un altre implicat el va tirar violentament a terra i li va clavar puntades de peu, segons va denunciar la seua família a aquest diari.

El jove continuava ahir ingressat amb pronòstic reservat a l’UCI de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. En relació amb aquests fets, la policia autonòmica va arrestar dos menors i un jove de dinou anys, tots ells acusats d’un presumpte delicte de lesions. Un dels adolescents va quedar en llibertat poc després, tot i que ahir va haver de personar-se davant la Fiscalia de Menors.

Segons els Mossos d’Esquadra, el jove de dinou anys va passar ahir al matí a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia

La víctima continuava ahir en coma induït i amb pronòstic reservat a l’UCI de l’Arnau de Vilanova

Les comarques lleidatanes van registrar l’any passat un total de 213 delictes greus i menys greus de lesions i baralla tumultuària. Segons les dades recollides en el balanç de criminalitat del ministeri de l’Interior, aquesta xifra suposa un increment del 67,7 per cent respecte als 127 casos que es van registrar l’any 2020.

tracking