SEGRE

SANITAT EQUIPAMENTS

El CAP d'Almenar costarà 2,8 milions d'euros i estarà acabat el 2024

Els participants en la presentació del CAP d’Almenar.

Els participants en la presentació del CAP d’Almenar.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat va presentar ahir a l’ajuntament d’Almenar l’avantprojecte del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) del municipi que suposarà una inversió de 2,8 milions d’euros i estarà operatiu l’estiu de l’any 2024, segons afirmen fonts municipals. Actualment, s’està acabant la redacció del projecte i s’ha volgut presentar l’avantprojecte a les institucions i als professionals de l’atenció primària per saber la seua opinió i ensenyar-los els plans del futur equipament, que s’ubicarà al carrer Horta. El nou CAP d’Almenar tindrà més de 1.200 metres quadrats i la previsió és que les obres s’iniciïn la primavera del 2023.

Tindran una durada de quinze mesos. El nou edifici tindrà dos plantes i, segons indica el regidor de Salut, Eduard Martí, un dels objectius de la nova construcció és crear estances àmplies per a més comoditat dels pacients. A més, la il·luminació serà natural i s’integraran zones poblades d’arbres.

Es construiran plaques solars i punts de recàrrega per a vehicles elèctrics de l’ICS per tenir un equipament sostenible.Aquest nou CAP incorporarà un segon accés que funcionarà en cas que hi hagi un nou repunt de Covid-19 o d’alguna altra epidèmia o accident. S’ubica a la part alta del carrer per evitar inundacions i facilitar l’accés als malalts en cas de pluges d’importància.

tracking