SEGRE

MOBILITAT URBANA

Guissona retira un radar que imposa mil multes al mes i provocava queixes dels veïns

Comença a senyalitzar la rotonda que el substituirà || El van posar per reduir la velocitat del trànsit i va ser objecte de protestes

El radar es retirarà quan entri en servei la futura rotonda.

El radar es retirarà quan entri en servei la futura rotonda.X. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Guissona ha començat els treballs per senyalitzar una nova rotonda que substituirà el polèmic radar de l’avinguda de Tàrrega. Instal·lat fa un any, en el primer mes de funcionament va imposar més de 1.500 multes, i posteriorment van ser un miler de sancions al mes. Aquest elevat nombre de sancions va provocar queixes entre els veïns.

El radar es retirarà quan finalitzi la construcció de la rotonda que distribuirà el trànsit. L’alcalde, Jaume Ars, va explicar que aquest dispositiu va ser una mesura provisional per reduir la velocitat en aquesta entrada a Guissona, per la qual passen cada dia més de 4.000 vehicles. La nova rotonda, situada al costat del coworking, distribuirà el trànsit cap a la zona de creixement on s’ubicarà el nou CAP, cap a la zona de serveis i cap a l’interior de la població.

Ars va afegir que a l’avinguda Generalitat també s’instal·larà un pas elevat de vianants per reduir la velocitat dels vehicles que circulen per aquest tram des de la carretera de Cervera. L’alcalde va apuntar que els problemes de mobilitat es reduiran quan la Generalitat habiliti el nou accés a Guissona per la zona de Tapioles per la carretera de Ponts, ja que tot el trànsit pesant es desviarà a aquest accés directe a la zona industrial.

tracking