SEGRE

COMARCAS

Bona previsió per a la recta final de la temporada d'esquí

Les pistes esperen un elevat nombre d'esquiadors || La campanya acaba dilluns

Imatge d’ahir de les cotes altes de Baqueira, on es van registrar noves nevades.

Imatge d’ahir de les cotes altes de Baqueira, on es van registrar noves nevades.BAQUEIRA BERET / WEBCAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les estacions d’esquí encaren la recta final de la temporada d’hivern amb bones previsions. Per a aquestes festes de Setmana Santa esperen un elevat volum d’esquiadors, que aprofitaran per fer les últimes baixades d’aquesta campanya. Només queden obertes les pistes de Baqueira Beret, Boí Taüll, Espot Esquí i Port Ainé, que tancaran el dia 18, Dilluns de Pasqua.

Per això, aquesta temporada, que va començar el passat 26 de novembre amb l’obertura de Port Ainé i Tuixent, serà una de les més llargues a Lleida. Per a aquests propers dies, Baqueira Beret preveu tenir obert tot el seu domini esquiable, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. Fonts de l’estació aranesa van assenyalar que compten amb reserves per a aquesta Pasqua i que esperen una bona afluència de visitants durant les festes.

Ahir va nevar a les cotes altes de l’estació.D’altra banda, des de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC, que gestiona Boí Taüll, Espot i Port Ainé) van assegurar que “esperem una gran ocupació”. Van destacar que aquests últims dies de la campanya d’esquí compten amb un atractiu: la possibilitat de combinar l’oferta de neu amb activitats de muntanya com “rutes en bici o esports d’aventura”. Aquest és un dels reclams turístics del Pirineu per a la Setmana Santa.

Així mateix, els hotels que es troben a peu de pistes preveuen penjar el cartell de complet entre demà, Divendres Sant i Dilluns de Pasqua (vegeu la pàgina 10).Val a recordar que Port del Comte ja va tancar diumenge passat i que Tavascan va acabar la temporada el 3 d’abril. Quant a les pistes d’esquí de fons, han acabat la campanya d’hivern i només Guils ofereix circuits per a raquetes. La resta, excepte Aransa i Tuixent, tenen oberts bars, restaurants i refugis.

tracking