SEGRE

EQUIPAMENTS CAMPANYA ESTIVAL

La Seu d'Urgell renova el recinte de les piscines i la infantil canvia de lloc

La zona de platja sumarà 2.000 metres quadrats i hi haurà vestidors i banys nous

La nova zona d’ampliació estarà situada en aquest terreny.

La nova zona d’ampliació estarà situada en aquest terreny.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de la Seu ha anunciat que renovarà les instal·lacions de la piscina municipal. La millora, que portarà a terme en dos fases, inclou la substitució de la piscina infantil, que canviarà d’ubicació i passarà a tenir 200 metres quadrats; la duplicació de la zona de platja, que guanyarà 2.000 metres quadrats, i la construcció d’un nou edifici que inclourà vestidors, banys i un bar. El projecte està aprovat i sortirà a concurs en els pròxims dies.

L’objectiu és obrir les instal·lacions al juny, per Sant Joan, amb la nova piscina per a la canalla a punt. Tindrà un accés estil platja. La que hi ha actualment, tal com va explicar el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Joan Gurrera, és una “instal·lació molt vella i obsoleta” que ha estat sotmesa a nombroses reparacions per filtracions d’aigua.

L’actual quedarà anul·lada i la nova estarà situada als nous terrenys que habilitarà l’ajuntament, situats entre la piscina i la nova àrea d’autocaravanes. Seran 2.000 metres quadrats de zona verda. La primera fase del projecte inclou connectar els dos espais, el de la instal·lació actual i el nou, mitjançant una rampa i unes escales.

També es canviarà l’entrada al recinte, que serà a través de la zona infantil, al costat de les pistes de tenis. La segona fase del projecte de remodelació, que es portarà a terme passat l’estiu, contempla construir el nou edifici de serveis. La inversió en la primera fase ascendeix a uns 88.000 euros, que seran finançats pel pressupost municipal.

El projecte global, que sobrepassa els 200.000 euros, inclou una pista de vòlei platja, una instal·lació fins ara inexistent a la ciutat i que podrà ser utilitzada al llarg de tot l’any. Gurrera va explicar que l’ajuntament sotmetrà la gestió del bar de la piscina a concurs públic.

tracking