SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Balaguer obre avui Fira Q per rellançar el sector comercial passada la pandèmia

Després de dos anys en els quals la crisi sanitària ha provocat importants pèrdues

Les desfilades tornen a Fira Q aquest cap de setmana.

Les desfilades tornen a Fira Q aquest cap de setmana.PAERIA DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El sector comercial i de la restauració de Balaguer té la vista posada a Fira Q, que avui obre portes de després de dos anys sense actes presencials per la pandèmia. No hi haurà actes online com a l’edició de l’any passat, ja que els expositors confien més en el contacte directe amb el client per potenciar la promoció dels establiments, segons van explicar fonts municipals. En el certamen participen més de cent expositors que han copat tot l’espai del recinte firal.

Una de les novetats més esperades és la jornada que començarà a les 10 del matí sobre Eficiència energètica i energies renovables, que presentarà el nou projecte que s’està posant en marxa al CEI Balaguer juntament amb la Diputació. Inclourà diverses ponències a l’espai dedicat a l’habitatge i la construcció. Per la seua banda, l’Associació Gastrobar de Balaguer ha organitzat el sisè Concurs de Cuina, una competició de cuina de dolços per elaborar un producte típic com a marca de la capital.

La idea és que es pugui trobar a les diferents pastisseries i forns de la ciutat i que els restaurants ho ofereixin com a postres. El director general de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, serà l’encarregat d’inaugurar aquesta edició del certamen, que clausurarà diumenge el president de la Diputació, Joan Talarn.La Fira comptarà amb un saló de l’automòbil de quilòmetre zero i gerència com a novetat. També acollirà la Mostra de Coques de Recapte i Samfaina de la Noguera amb diferents cuiners que presentaran les seues creacions, i continua apostant per les jornades d’apicultura organitzades per Acció Climàtica i l’Associació d’Apicultors Lleidatans, amb el tradicional concurs de mels.

Durant el cap de setmana hi haurà quatre desfilades de moda.

tracking