SEGRE

ANDORRA TURISME

El mirador andorrà del Roc del Quer i el nou pont tibetà seran de pagament

Imatge d’arxiu del mirador del Roc del Quer.

Imatge d’arxiu del mirador del Roc del Quer.DIARI D’ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mirador andorrà del Roc del Quer serà de pagament a partir del mes de juny. Així ho ha decidit la parròquia de Canillo, a fi de reduir la massificació que pateix aquest enclavament per la gran afluència de turistes des de l’obertura del mirador, l’estiu del 2016. El cònsol major, Francesc Camp, s’ha reunit aquesta setmana amb els veïns per explicar aquesta iniciativa, que també busca generar ingressos addicionals.

A l’estiu també entrarà en funcionament un autobús que connectarà el centre de Canillo amb el mirador, amb una freqüència d’un trajecte cada mitja hora. L’objectiu serà reduir l’afluència de vehicles particulars a la zona. Aquest enclavament acull l’escultura d’un pensador assegut sobre una biga, obra de l’artista argentí establert a Lleida Miguel Ángel González.

D’altra banda, la parròquia de Canillo preveu inaugurar el mes de juny el pont tibetà de la Vall del Riu, de sis-cents metres de longitud i el més llarg del món d’aquestes característiques, segons va assenyalar la corporació andorrana. Aquest nou atractiu turístic complementarà el mirador del Roc del Quer, una de les infraestructures més visitades de la parròquia. Igual que el mirador, el nou pont tibetà també serà de pagament.

tracking