SEGRE

FIRES HORTICULTURA

Castellserà inicia la fira Viu l'Hort amb un nou format

Al centre del poble i amb nova gestió

Assistents a la fira Viu l’Hort de Castellserà.

Assistents a la fira Viu l’Hort de Castellserà.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Castellserà celebra aquest cap de setmana la quarta edició de la fira Viu l’Hort. Ahir va tenir lloc la primera jornada, en la qual els assistents van valorar molt positivament el nou format del certamen. Els organitzadors l’han traslladat al centre de la localitat i es complementa amb nombroses activitats paral·leles, organitzades pel Col·lectiu Eixarcolant.

El consistori l’ha contractat amb l’objectiu de professionalitzar la fira. Entre les propostes d’ahir es pot destacar una jornada tècnica sobre la cura d’un hort ecològic que va abordar qüestions com les plagues, les malalties i els remeis. També hi va haver tallers familiars de construcció de caixes niu i d’empelts, així com sortides etnobotàniques per l’entorn del poble i un taller de cuina participatiu amb plantes silvestres.La fira Viu l’Hort prosseguirà avui amb la vintena d’expositors a la plaça Sitjar i moltes altres activitats.

Algunes requereixen inscripció prèvia al web firahorticultura.cat. L’organització cobra un preu simbòlic i és més avantatjós per als veïns de Castellserà.

tracking