SEGRE

Ingressa a presó la dona que va robar un nadó a Balaguer

Va passar ahir a disposició judicial

Imatge d'arxiu d'un tren de la línia de la Pobla a Balaguer.

Imatge d'arxiu d'un tren de la línia de la Pobla a Balaguer.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutjat de guàrdia de Balaguer va decretar ahir l'ingrés provisional a presó per a la veïna de la capital de la Noguera de 28 anys que va ser arrestada la tarda del divendres 22 d'abril acusada de robar un nadó de 40 dies agafant-lo del cotxet en el qual el portava la seua mare i abandonar el petit posteriorment en bon estat al veure’s acorralada per veïns que la van perseguir.

Inicialment la dona va ingressar en un hospital psiquiàtric sense haver passat a disposició judicial. Va ser arrestada per la Guàrdia Urbana de Balaguer com a presumpta autora d’un delicte de detenció il·legal.

Els fets van ocórrer cap a les 17.00 hores al carrer Barcelona als voltants de la plaça Catalunya, on una dona portava amb un cotxet el seu nadó, de 40 dies, en companyia de l’àvia del petit. En aquell moment, una altra dona va sostreure el nadó agafant-lo de l’interior del cotxet i es va donar a la fuga a la carrera amb el petit en braços. La mare va sortir darrere seu perseguint-la i va alertar els veïns del que havia succeït. Diversos transeünts es van unir a la persecució de la lladre i van aconseguir acorralar-la en una zona propera a l’estació de trens. En aquell moment, al veure que no podia escapar, la dona va abandonar el nadó, que va ser tornat en bon estat a la seua mare, i va continuar la seua fugida.

Els veïns van informar de l’ocorregut i diverses patrulles de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra van iniciar la recerca de la lladre. Finalment van localitzar la sospitosa oculta als lavabos de l’estació de trens. S’havia tret diverses peces que portava per intentar despistar els policies que la buscaven. Tanmateix, les imatges aportades pels testimonis van facilitar el treball als agents.

tracking