SEGRE

SUCCESSOS DETENCIÓ IL·LEGAL

Presó per a la lladre d'un nadó a Balaguer

El jutjat de la capital de la Noguera va decretar dilluns aquesta mesura per a la dona de 28 anys que es va endur el nen d'un cotxet en ple carrer i el va tornar al veure's perseguida

La dona va passar dilluns a disposició judicial a Balaguer.

La dona va passar dilluns a disposició judicial a Balaguer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jutjat de Balaguer va decretar dilluns presó provisional per a la veïna de la capital de la Noguera de 28 anys que va ser arrestada la tarda del divendres 22 d’abril acusada de robar un nadó de quaranta dies agafant-lo del cotxet en el qual el portava la seua mare i abandonar el petit posteriorment en bon estat al veure’s assetjada per veïns que la van perseguir. Després de la detenció, el jutge va decretar que la dona ingressés en un psiquiàtric a l’examinar un forense l’arrestada i determinar que no estava en condicions de prestar declaració. La investigada no compta amb antecedents penals i, pel que sembla, no coneixia de res les víctimes.

La causa se segueix per un delicte de detenció il·legal. Els fets van tenir lloc cap a les 17.00 hores del dia 22 al carrer Barcelona als voltants de la plaça Catalunya, on una dona portava amb un cotxet el seu nadó, de quaranta dies, en companyia de l’àvia del petit. En aquell moment, una altra dona va sostreure el nadó agafant-lo de l’interior del cotxet i es va donar a la fuga a la carrera amb el petit en braços.

La mare va sortir darrere seu perseguint-la i va alertar els veïns del que havia passat. Diversos transeünts es van unir a la persecució i van aconseguir assetjar-la en una zona pròxima a l’estació de trens. En aquell moment, al veure que no podia escapar, la dona va abandonar el nadó, que va ser tornat en bon estat a la seua mare, i va continuar la fugida.Els veïns van informar del que havia passat i patrulles de la Policia Local i els Mossos van posar en marxa la recerca.

Finalment van localitzar la sospitosa oculta als lavabos de l’estació de trens. S’havia tret diverses peces que duia per intentar despistar els policies. Tanmateix, les imatges aportades pels testimonis van facilitar la feina als agents.

tracking