SEGRE

EQUIPAMENTS ESPORTIUS

Cervera estrena el circuit de pumptrack per a bicis i patins

El segon més gran de Lleida

El nou pumptrack de Cervera que s’estrenarà avui.

El nou pumptrack de Cervera que s’estrenarà avui.X. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria de Cervera obre avui les instal·lacions del nou pumptrack, un circuit per a tota mena de bicicletes i patins sense motor. El projecte el dinamitzarà l’associació Sikarra Bikeparc, entitat juvenil local que des de fa vuit anys treballa per impulsar la mobilitat sobre tota mena de rodes sense motor. El nou equipament compta amb 1.200 metres quadrats, i segons el coordinador de Sikarra Bikeparc, Juli Landes, serà el segon més gran de Lleida després del de Golmés.

“Això ens permetrà ser un referent a nivell de tota mena de competicions i oferir també classes extraescolars”, va dir. A la Segarra únicament n’hi ha un altre d’aquest tipus a Guissona. La Paeria ha invertit en el projecte 40.000 euros.

Es tracta d’un circuit de 2,5 metres d’ample amb base asfàltica i d’uns 200 metres de recorregut. Segons va assenyalar Landes, l’objectiu és obrir les portes i generar sinergies amb tots els grups d’esportistes locals sobre rodes des de bicis de carretera, de muntanya i MMX fins a patins i patinets. El circuit està ubicat al complex d’instal·lacions esportives municipals.

Limita amb les pistes de pàdel, la pista d’atletisme i les piscines d’estiu.

tracking