SEGRE

RESIDUS GESTIÓ

En marxa els descomptes en el rebut per reciclar la brossa a la Seu d'Urgell

Des d'ahir ja es poden utilitzar els contenidors intel·ligents

Una veïna estrenant ahir el sistema d’identificació en un dipòsit amb dispositiu de lectura.

Una veïna estrenant ahir el sistema d’identificació en un dipòsit amb dispositiu de lectura.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet ha instal·lat els primers contenidors intel·ligents a la Seu i des d’ahir els veïns ja es poden identificar en el moment de dipositar les bosses d’escombraries. Les famílies que comencin a utilitzar l’aplicació per a mòbils en el moment de dipositar els residus es beneficiaran ja dels descomptes en la taxa de la brossa. El descompte, tal com fixa l’ordenança, és d’un màxim de 60 euros a l’any.

L’entitat, que gestiona els residus dels onze municipis situats més al nord de l’Alt Urgell, té instal·lada des d’avui una carpa a la plaça de les Monges per donar una nova oportunitat als veïns que així ho vulguin d’inscriure’s de manera voluntària a la campanya. Fins ahir s’hi havien inscrit més de 1.300 famílies. Aquest mes de maig s’han instal·lat 228 contenidors de les fraccions resta i orgànica distribuïts per la Seu.

També s’han habilitat els dispositius que serviran de registre a 30 contenidors de paper, vidre i envasos. La resta de contenidors de la ciutat i de la resta de poblacions de la MEU quedaran substituïts entre el juny i el juliol. Més endavant, els d’orgànica i resta estaran tancats i només s’obriran quan els veïns s’identifiquin.

tracking