SEGRE

COMUNICACIONS FERROCARRILS

Una nova avaria en un tren torna a tallar la via entre Lleida i Tarragona

alt

La via de tren de la línia de Tarragona al seu pas per la Floresta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una nova avaria en un tren de mercaderies, un comboi de l’empresa Medway, va interrompre ahir la circulació entre Vinaixa i la Plana de Picamoixons a primera hora de la tarda d’ahir, la qual cosa va afectar dos trens de les línies R-13 i R-14 de Lleida a Barcelona per Tarragona, segons fonts de Renfe. Els passatgers dels combois implicats van haver de fer una part del trajecte amb autobús. Una vegada apartat el tren de mercaderies, es va recuperar la circulació dels trens sobre les 19.00 hores.

El descarrilament a finals d’abril d’un tren de mercaderies de l’empresa Continental Rail a prop de la Plana de Picamoixons va tallar també l’R-13 i l’R-14 en el tram de via afectat i va obligar a fer per carretera part dels trajectes de les línies R-13 i R-14, que uneixen Lleida amb Barcelona a través de Valls i Tarragona. Aquesta situació es va prolongar gairebé una setmana, ja que va caldre retirar el comboi bolcat i reparar els danys en la infraestructura, segons va informar Adif. L’accident, que va causar ferides lleus al conductor del tren de mercaderies i a un ajudant, va fer necessari aplanar diverses zones per instal·lar grues de gran tonatge amb què es va retirar la locomotora bolcada.

També va caldre traslladar els vagons que estaven fora de les vies i enviar una màquina que pogués desplaçar els que no han patit danys, va indicar Adif.

tracking