SEGRE

PROJECTES OBRES

Guissona acaba la millora de Santa Llúcia

La nova imatge de la urbanització de Santa Llúcia.

La nova imatge de la urbanització de Santa Llúcia.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Guissona ha finalitzat la millora de la urbanització de Santa Llúcia i els carrers del seu entorn. Les obres inclouen un total de vuit carrers (Santa Llúcia, Blat, Massoteres, Jeroni Ferrer, Ramon Llull, Jacint Verdaguer i l’encreuament amb l’avinguda 11 de Setembre). Els treballs s’han prolongat durant més de sis mesos i han consistit en la reparació del ferm i voreres, en la renovació de la senyalització i l’enllumenat públic i en la millora de la jardineria i els arbres.

Durant el passat exercici es va instal·lar la fibra òptica a tota aquesta zona ubicada a la perifèria de la localitat. L’obra va incloure també la millora del carrer Roca Sastre, situat a en l’entorn. Es tracta d’una urbanització que van construir una comunitat de propietaris i que posteriorment, durant la dècada dels anys 80 del segle passat, es va entregar a l’ajuntament.

Els vials havien quedat obsolets. L’obra ha comportat una inversió de 150.000 euros. Segons va explicar l’alcalde, Jaume Ars, “es tracta de dignificar i fer més amable l’accessibilitat en aquest espai”.

tracking