SEGRE

MEDI AMBIENT INICIATIVES

Recollida de residus a la Noguera Ribagorçana

Imatge dels joves amb els residus que van recollir.

Imatge dels joves amb els residus que van recollir.CONSELL COMARCAL DE L’ALTA RIBAGORÇA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell de l’Alta Ribagorça ha organitzat una sèrie d’accions per tal de promoure la sensibilitat ambiental entre els alumnes de l’institut del Pont de Suert. Aquesta iniciativa s’emmarca dins de la campanya europea Let’s Clean Up Europe. Per això, divendres al matí els joves van recollir residus en un tram del riu Noguera Ribagorçana pròxim al centre educatiu.

Per la seua part, tècnics del consell van oferir una xarrada sobre la importància que té una correcta gestió dels residus. Durant la jornada es van recollir més d’un centenar d’envasos de plàstic i més de 200 llaunes, entre altres rebutjos. Let’s Clean Up Europe és una acció que es du a terme a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es tiren de forma incontrolada a la natura.

Per això, es promouen accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests materials que es llancen en camins i als marges dels rius. Altres municipis de les comarques de Lleida com Tiurana també s’han afegit a la proposta en les últimes setmanes.

tracking