SEGRE

EMERGÈNCIES ACCIDENT LABORAL

Ferit greument per una deflagració en una empresa de les Borges

Ahir a la tarda a General d'Olis, i l'operari va patir lesions a la cara i els braços || Va ser evacuat en helicòpter a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona

Imatge d’arxiu de les instal·lacions de General d’Olis a les Borges Blanques.

Imatge d’arxiu de les instal·lacions de General d’Olis a les Borges Blanques.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un operari va patir cremades aquest dilluns a la tarda a causa d’una deflagració a l’empresa General d’Olis i Derivats de les Borges Blanques. L’accident laboral va ocórrer cap a les 18.45 hores quan, per causes desconegudes, es va produir una combustió accidental a l’interior de les instal·lacions de la firma, situada al costat de la carretera LV-7023. Fins al lloc del sinistre van desplaçar-se els Mossos d’Esquadra i dos ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’operari es va fer cremades de primer i segon grau als braços i la cara i estava conscient, segons van informar des de General d’Olis. Després de ser atès in situ i valorat per una doctora, es va decidir evacuar-lo, amb pronòstic greu, a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, que compta amb una unitat especialitzada en cremats, segons va informar el SEM. Un veí de l’Albi també va patir ahir cremades i també va ser evacuat al mateix equipament (vegeu el desglossament).L’any passat es van registrar 6.431 accidents laborals a Lleida, dels quals nou van resultar mortals, mentre que 51 van ser greus. El 2020 hi va haver 5.553 sinistres laborals, un 16% menys, dels quals 10 van ser mortals i 38, greus.

Pateix cremades en un incendi a la cuina d’una casa de l’Albi

Un home va resultar ferit a primera hora de la tarda d’ahir arran d’un incendi a la cuina d’una casa a l’Albi, segons van informar els Bombers de la Generalitat. L’inquilí va patir cremades de diversa consideració i va ser evacuat en ambulància a l’hospital Vall d’Hebron.

L’incendi es va produir a les 15.44 hores en un domicili situat al número 15 del carrer de la Creu. Fins al lloc van anar-hi una dotació dels Bombers i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El foc s’hauria originat a l’incendiar-se una paella i es va propagar al moble de la cuina i la campana extractora de fums.

A l’arribar-hi, els efectius van comprovar que el foc ja estava apagat, de manera que van ventilar l’immoble i van verificar que no quedés algun punt calent a l’habitatge.

tracking