SEGRE

IMMOBLES COMPRAVENDA

Un hotel de Baqueira, a l'Aran, subhastat per onze milions

Més del doble del preu de sortida en la licitació, de 4,7 milions

Imatge d’arxiu de l’hotel La Pleta de Baqueira.

Imatge d’arxiu de l’hotel La Pleta de Baqueira.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’hotel de cinc estrelles de La Pleta de Baqueira, a Naut Aran, es va adjudicar ahir en subhasta per 11 milions d’euros. Aquesta suma suposa més del doble que el preu de sortida, de 4,7 milions. La licitació es va dur a terme al llarg de dos mesos a través del portal a internet del col·legi de procuradors de Madrid.

Els postors van licitar de forma anònima en aquesta plataforma digital i la major part de les ofertes es van presentar quan faltaven només uns minuts per donar per conclosa la subhasta. En tot just un quart d’hora la licitació va passar de cinc milions als 11.000.008 pels quals es va adjudicar l’establiment, i l’adjudicatari no va transcendir. Fonts properes van explicar que divendres havien presentat un aval set postors.

La venda d’aquest immoble, que explota ara Rafael Hoteles, s’emmarca en la liquidació d’actius de Reyal Urbis. Les clàusules de la subhasta estableixen que l’adjudicatari assumeix l’explotació d’establiment i subroga els contractes de la plantilla respectant les seues condicions i la seua antiguitat. També estarà obligat a adquirir el mobiliari i béns necessaris per al funcionament de l’hotel.

L’hotel de Baqueira era l’únic immoble de Reyal Urbis a Lleida. La seua adjudicació en subhasta arriba després d’un primer intent de vendre’l com a part d’un gran lot d’actius que va quedar finalment desert.

tracking