SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Un jove de dinou anys mor ofegat a Balaguer al socórrer la seua sogra

Ahir a la tarda al riu Segre, a la partida Horta d'Amunt, on es banyaven diverses persones || Va ajudar la dona a sortir però ell va ser arrossegat pel corrent

Tres bombers buscant ahir a la tarda el jove desaparegut.

Tres bombers buscant ahir a la tarda el jove desaparegut.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de Balaguer de dinou anys va morir ahir a la tarda a l’ofegar-se al riu Segre al seu pas per la capital de la Noguera. Els serveis d’emergència van ser alertats a les 18.16 hores de la desaparició del jove i fins al lloc es van desplaçar onze dotacions terrestres, un helicòpter especialitzat en rescats i la unitat subaquàtica dels Bombers de la Generalitat i patrulles dels Mossos d’Esquadra. No va ser fins a les 21.00 hores quan van trobar el cos sense vida del jove. La víctima mortal és Miguel C., de dinou anys i originari de Colòmbia.

Els fets van tenir lloc cap a les 18.00 hores quan un grup de persones s’estava banyant al riu en una part que té forma de resclosa a la partida Horta d’Amunt, a uns dos quilòmetres del centre de la capital de la Noguera cap a Gerb. Pel que sembla, una dona va patir algun tipus d’incident a dins del curs i el gendre va anar a socórrer-la. La dona va poder sortir de l’aigua, però el jove va ser arrossegat pel corrent.

Els familiars van alertar ràpidament els serveis d’emergència, que van desplegar un ampli dispositiu. Joves que es trobaven per la zona també van rastrejar el riu sense èxit. L’helicòpter dels Bombers va sobrevolar el riu fins a les 20.00 hores, quan es va retirar. Per la seua banda, sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van prestar atenció psicològica als familiars i amics del desaparegut. Finalment, cap a les 21.00 hores van trobar-ne el cos sense vida. A la zona s’havia congregat mig centenar de familiars i coneguts de la víctima.

Quatre casos el 2021

Val a recordar que dilluns passat els bombers van rescatar el cos sense vida d’un home que va ser trobat flotant al canal de Seròs a Lleida. A més, l’any passat van perdre la vida per ofegaments quatre persones a la província, dos d’elles menors d’edat.

Un adolescent de 15 anys va morir al canal de Balaguer, al parc de la Mitjana de Lleida i un nen de 12 anys al pantà de la Llosa del Cavall, al Solsonès. Així mateix, un home de 89 anys va morir ofegat a les piscines d’Olius i una altra persona, en una bassa de Torres de Segre.

tracking