SEGRE

TURISME PROMOCIÓ

Nova imatge per desestacionalitzar el turisme a l'Alta Ribagorça

La campanya de presentació a la diputació de Lleida.

La campanya de presentació a la diputació de Lleida.D.LL.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La presidenta del consell de l’Alta Ribagorça, Maria José Erta, va presentar ahir a la Diputació la nova marca turística Fes, Sent i Descobreix, amb què es vol promocionar el territori i desestacionalitzar el sector. Va posar èmfasi en atractius com el romànic que no està declarat patrimoni de la Unesco “que també és molt valuós i una bona manera de fer senderisme creant rutes per comunicar les diferents ermites”, va dir Erta. També es promouran altres aspectes com que es tracta d’un espai sense contaminació acústica i zona starlight per la qualitat del seu cel estrellat.

Erta va remarcar que cal que els turistes també vinguin durant la primavera i la tardor, no només a l’estiu i a l’hivern, durant la campanya d’esquí. El nou logotip de la campanya es veurà en autobusos d’Alsa que fan el trajecte de Vielha a Barcelona, i als trens de Ferrocarrils. A més d’atractius com les falles es promouen rutes per recórrer els centres històrics del Pont de Suert, Vilaller i Barruera.

Aquestes rutes estaran centrades en éssers llegendaris del Pirineu (vegeu SEGRE de diumenge passat). Erta va remarcar també la necessitat de formar personal perquè el sector de l’hostaleria tingui professionals qualificats durant tot l’any.

tracking