SEGRE

MUNICIPIS SEGURETAT

Artesa de Segre tanca una plaça als cotxes perquè els nens hi puguin jugar

La plaça de l’ajuntament estarà tancada al trànsit a l’estiu.

La plaça de l’ajuntament estarà tancada al trànsit a l’estiu.AJUNTAMENT ARTESA DE SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Artesa de Segre tancarà aquest estiu el trànsit en una plaça perquè els nens puguin disposar de més espai per jugar-hi de manera segura. Es tracta de la plaça de l’Ajuntament, on la circulació de vehicles s’interromprà des de l’1 de juny fins al 30 de setembre. El consistori vol garantir així la seguretat dels menors en aquest espai lúdic públic.

Recentment han conclòs les obres de millora del parc infantil de la plaça i s’hi ha instal·lat un sorral. Tècnics de la brigada municipal preveuen ben aviat retirar les antigues tanques d’aquest recinte. Les més danyades ja han estat retirades per la seua perillositat i a poc a poc s’aniran canviant totes perquè actuïn com a protecció i contribueixin a reduir la perillositat de la sortida dels nens d’aquest espai lúdic.L’alcaldessa, Maria Cusola, va apuntar en aquest sentit que la mesura també serà efectiva a la nit i que s’estudiarà mantenir-la fins més enllà de l’estiu.

“A partir de l’1 de juny els petits ja no tenen classe a la tarda i molts utilitzen aquest parc que ha estat renovat, de manerta que hem optat per garantir la seguretat, amb la prohibició de pas de vehicles a la plaça de l’ajuntament”, va afirmar la primera edil.

tracking