SEGRE

SUCCESSOS DROGUES

Detingut per conrear plantes de marihuana al seu àtic a Mollerussa

Marihuana decomissada pels agents a l’habitatge.

Marihuana decomissada pels agents a l’habitatge.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns un home de 59 anys per conrear plantes de marihuana al seu àtic a Mollerussa. La Policia Local va tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana en un pis situat al carrer Barcelona de la capital del Pla d’Urgell i es va comprovar que es percebia una forta olor a l’immoble. Dilluns, cap a les 14.30 hores, agents dels Mossos en servei no uniformat van anar al pis però en aquell moment no hi havia ningú.

Després d’una breu vigilància de l’edifici, al cap d’uns minuts van identificar un home que es disposava a entrar-hi, que era qui residia a l’habitatge investigat. El sospitós va facilitar l’entrada als agents, que van localitzar en una habitació de la planta superior 75 plantes de marihuana en testos, amb unes dimensions d’entre 15 i 100 centímetres d’altura. En una altra estança van trobar 19 plantes penjades de cap per avall i seques, amb els seus cabdells.

A la planta inferior del dúplex es van localitzar 15 plantes més de marihuana totalment seques i, al rebedor, un pot de vidre que contenia cabdells de marihuana. En total, es van decomissar 109 plantes i 1.137 grams en cabdells secs preparats per a la venda, amb un valor total estimat de 5.000 euros. El detingut va quedar en llibertat després de declarar a comissaria a l’espera de ser cridat per l’autoritat judicial.

tracking