SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Noves amenaces contra granges de les Garrigues

Animalistes fan pintades a Arbeca

Imatge de les pintades a la granja.

Imatge de les pintades a la granja.ALBERT GONZÁLEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Hem tornat. Serà la vostra fi.” Això es llegeix en unes pintades que van aparèixer la setmana passada en una granja de porcs d’Arbeca, al costat del símbol de l’autodenominat Front d’Alliberament Animal (Animal Liberation Front, en les sigles en anglès). Els propietaris del negoci han presentat una denúncia per violació de domicili i amenaces davant dels Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació.

Les pintades es van fer la nit del diumenge 15 de maig. Aquesta no és la primera vegada que es registren aquest tipus de fets en granges de les Garrigues. El març de l’any passat hi va haver denúncies similars per unes pintades semblants en granges dels Omellons, on van tallar els cables de l’antena de telecomunicacions; a les Borges, desconeguts van alliberar 200 parelles de perdius roges; i també a Arbeca, on van aparèixer pintades amb missatges amenaçadors.

La cooperativa de grangers de les Garrigues, Gestió Agrorramadera de Ponent (GAP), va posar ahir en alerta tots els seus 150 associats distribuint imatges de les pintades aparegudes a Arbeca i va insistir a instal·lar càmeres de videovigilància.

tracking