SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Bossòst comprarà l'antic cine al bisbat i hi farà un auditori

Invertirà 80.000 € en l'adquisició i un milió en les reformes

L’edifici que l’ajuntament vol convertir en polivalent.

L’edifici que l’ajuntament vol convertir en polivalent.A. M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Bossòst ultima la compra de l’antic cine al bisbat d’Urgell per habilitar un auditori, recuperar les projeccions, fer-hi una àrea polivalent i un viver d’empreses, segons va explicar l’alcalde, Amador Marqués. L’immoble, de planta baixa, dos pisos i golfes, construïts als anys cinquanta i que estaven tancats des de primers dels 2000, necessita una remodelació integral, sobretot de la coberta. Tambien cal adaptar-lo a l’actual normativa de seguretat i equipar-lo.

L’adquisició de l’edifici suposarà uns 80.000 euros, mentre que la reforma comportarà una despesa de més d’un milió, va indicar Marqués. El consistori compta amb obtenir ajuts de la Unió Europea a través dels fons Next Generation, així com de la Generalitat i la Diputació. L’edifici es troba en una àrea d’equipaments que no n’admet la conversió en habitatges ni allotjaments turístics.

La segona planta es destinarà al viver d’empreses, mentre que a la primera s’hi farà l’auditori i les sales per acollir, entre altres activitats, la setmana dedicada a la novel·la negra.

tracking