SEGRE

EQUIPAMENTS SERVEIS

El bar del parc del Terrall de les Borges reobre al juny després de dos concursos fallits

El carril bici travessarà també el passeig del Terrall.

El carril bici travessarà també el passeig del Terrall.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El bar Lo Quiosc del parc del Terrall de les Borges Blanques reobrirà en tres setmanes després de dos concursos fallits per portar-ne la gestió. Els antics gestors d’aquest equipament el van deixar al no sortir rendible l’explotació, segons van explicar fonts municipals. Van entrar a gestionar el bar el gener del 2020 i poc després va començar la pandèmia de la Covid-19 i es van veure obligats a tancar l’establiment.

El consistori ha licitat en dos ocasions l’explotació i la gestió del bar i en totes dos ocasions el concurs ha quedat desert. L’alcaldessa, Núria Palau, va explicar que finalment s’ha fet una adjudicació directa a una persona que estava interessada en la gestió. L’explotació s’ha adjudicat per quatre anys amb la possibilitat de pròrroga per anualitats fins a un màxim de dos i amb un cànon mensual d’explotació de 800 euros.

El consistori va culminar el 2019 la reforma d’aquest equipament que va permetre ampliar duplicar la superfície. Les instal·lacions no es milloraven des de la dècada dels 70. La reforma va suposar per a l’ajuntament una inversió de prop de 350.000 euros entre les obres i el mobiliari interior del bar, la cafeteria i la terrassa.

tracking