SEGRE

SUCCESSOS ATRACAMENT

A la presó tres lleidatans per assaltar una timba il·legal de pòquer a Binèfar

Els delinqüents van posar de cap per avall 13 persones i els van lligar les mans || Els cinc detinguts tenen nombrosos antecedents, entre els quals per homicidi

Imatge de les dos pistoles simulades, el matxet, la navalla i els 2.700 euros de botí.

Imatge de les dos pistoles simulades, el matxet, la navalla i els 2.700 euros de botí.GUARDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres veïns de Lleida de 22, 31 i 32 anys i dos homes de Castelló, tots dos de 25 anys, han estat empresonats per assaltar una timba il·legal de pòquer a Binèfar. Com ja va informar aquest diari, la Guàrdia Civil va arrestar cinc homes pel robatori violent en el qual anaven a emportar-se un botí de 2.700 euros. La trucada d’un dels jugadors, amagat al bany, va permetre les detencions.

La Guàrdia Civil va fer pública ahir l’operació. Tots ells tenen nombrosos antecedents policials per robatoris amb violència, atemptat a agents de l’autoritat, lesions, homicidi, tràfic de drogues, estafa, simulació de delicte i altres. Ara estan acusats dels delictes de robatori amb violència i intimidació, detenció il·legal, lesions i pertinença a grup criminal.

Els fets van tenir lloc cap a les 23.00 hores del dia 5 de maig quan el 062 de la Guàrdia Civil d’Osca va rebre l’avís que podria es podia estar cometent un robatori en un bar de Binèfar. Una patrulla de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil de la localitat hi va acudir ràpidament. Després d’accedir a l’interior, van observar quatre homes amb passamuntanyes, gorres i mocadors, armats amb dos pistoles, que es va comprovar que eren simulades, i un matxet i una navalla; i que a terra hi havia tretze persones ajagudes de cap per avall i amb les mans entrellaçades a la part posterior del cap.

Dos dels assaltants van provar de fugir a través de la planta superior de l’establiment, i van ser perseguits per un dels agents, que va aconseguir immobilitzar-los i detenir-los, mentre el seu company va procedir a la detenció dels altres dos individus que intentaven fugir per la part posterior. A més van arrestar un cinquè home que estava en un cotxe en un carrer adjacent esperant els atracadors.Pel que sembla, en el moment en què van irrompre al local, l’amo va provar d’encarar-s’hi per la qual cosa el van colpejar i amenaçar, i van obligar tots els presents a estirar-se a terra de cap per avall i posar les mans sobre el clatell i els van prendre tots els objectes de valor (rellotges, telèfons mòbils, carteres i diners). El botí en metàl·lic era d’uns 2.700 euros. El jutge de guàrdia de Montsó va decretar el seu ingrés a la presó.

tracking