SEGRE

MUNICIPIS COMERÇ

Torrefarrera amplia el mercat amb 40 parades més i un nou carrer aquest any

S'acostarà als 300 punts de venda i ja és un dels més grans i freqüentats de Lleida

El de Torrefarrera és un dels mercats més concorreguts.

El de Torrefarrera és un dels mercats més concorreguts.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Torrefarrera treballa per ampliar enguany el mercat setmanal del diumenge amb una quarantena més de parades i l’obertura d’un nou carrer que se sumarà als que ja estan habilitats al polígon industrial al costat de l’N-230. Segons l’alcalde, Jordi Latorre, una quinzena corresponen a paradistes que s’han donat de baixa durant els dos últims anys arran de la pandèmia de Covid i que es substituiran per altres que ofereixin el mateix tipus de gènere que els que ja venien. “De les que han quedat vacants intentarem substituir parades de roba, per exemple, per altres que treballen el mateix gènere”, va explicar.

Respecte a les vint-i-cinc places restants, són de nova creació i estaran ubicades en un nou carrer que s’habilitarà al polígon. En aquest cas es prioritzarà el sector de l’alimentació amb productes de proximitat i quilòmetre zero, tot i que també tindran preferència els articles ecològics i sostenibles, va explicar Latorre.El consistori està elaborant les bases per obrir el concurs tan aviat com sigui possible i poder ampliar el mercat la tardor d’aquest any. En l’actualitat, el mercat dominical té unes 235 parades i s’acostarà a les 300 amb aquesta nova incorporació de punts de venda, per la qual cosa es convertirà en un dels més grans de la província de Lleida (el de Balaguer té 270 paradistes registrats).

També és un dels més freqüentats ja que arriba a aglutinar milers de persones cada diumenge. El mercat està en funcionament des de l’any 2004 i és un dels revulsius més importants de l’economia de la localitat.El mes de març passat l’ajuntament va dur a terme obres de reparació en un dels carrers del polígon propers al mercat per reparar enfonsaments per filtracions d’aigües pluvials i residuals provocats pel pas de camions.

tracking