SEGRE

EMERGÈNCIES INCENDIS

Cinc intoxicats per inhalació de fum per un incendi en un autocar a Artesa de Segre

Imatge d'arxiu d'una ambulància operativa del SEM

Imatge d'arxiu d'una ambulància operativa del SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc persones, entre elles tres menors d’edat, van resultar ahir ferides en l’incendi d’un autocar de passatgers a Artesa de Segre. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 17.40 hores, que un foc afectava la part posterior del vehicle a la carretera C-14 i que tots els passatgers ja es trobaven fora de l’autocar. Fins al lloc es van traslladar quatre dotacions dels Bombers, que van extingir l’incendi.

Així mateix, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va activar tres ambulàncies per atendre els passatgers que podrien haver-se vist afectats pel fum. En total, van atendre cinc persones, dos adults i tres menors d’edat, que van ser derivats per ser atesos al CAP d’Artesa de Segre, segons van assenyalar fonts sanitàries D’altra banda, els Bombers van ser alertats d’una col·lisió entre un camió i un vehicle a la carretera C-1412b a Tremp, en el qual no hi va haver ferits.A més, dimecres a la nit hi va haver afectació viària per una col·lisió entre dos vehicles a l’autovia A-2, al terme municipal de Golmés, amb dos persones il·leses. I a Guissona, un motorista va resultar ferit lleu al xocar contra un fanal.

L’avís es va rebre a les 23.30 hores a la plaça de la Plana de Guissona. El SEM va atendre el motorista ferit i els Bombers van haver de retirar el fanal danyat per l’accident.

tracking