SEGRE

INFRAESTRUCTURES PONTS

Instal·len una base flotant per rehabilitar el pont de Monares a Llimiana

Construeixen un sortint per als vianants

La base flotant sota del pont que està sent reformada.

La base flotant sota del pont que està sent reformada.J. MARTÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els treballs de reparació del pont de Monares, al tram inicial de la carretera local de Llimina, l’LV-9121, requereixen una base flotant per sustentar l’estructura de seguretat des de la qual els operaris treballen en la rehabilitació de l’estructura. Els treballs han de permetre adequar la plataforma per garantir el sistema de contenció, de manera que el pont pugui assumir càrregues majors. Va ser construït durant els anys trenta del segle passat i presentava greus patologies associades a la seua antiguitat i falta d’accions de conservació.

Aquests treballs, que s’allargaran fins a finals d’octubre, inclouen la instal·lació d’una estructura adossada al costat esquerra de la via en forma de sortint i la construcció d’un mur d’escullera per sustentar part d’aquesta estructura. Això suposarà un nou espai addicional per als vianants, segons fonts de la Diputació. Aquesta actuació donarà continuïtat al sender de 3,3 quilòmetres que passa per llocs d’interès a l’altre costat de l’embassament de Cellers, i suposarà una inversió d’1,1 milions d’euros.El diputat de Serveis Tècnics de la Diputació, Marc Baró, va apuntar que les obres avancen segons els terminis establerts i que es tracta d’una de les actuacions més importants que s’executen a la xarxa viària de Lleida, tant per la seua envergadura com per la inversió.

Mentre durin les obres, la carretera local romandrà tancada al trànsit en tots dos sentits. S’han habilitat itineraris alternatius pel camí dels Masos de Llimiana, LV-9123 i la C-1412b per Tremp; el camí de Sant Martí de Barcedana i l’L-913 per Vilanova de Meià i només es permet l’entrada pel camí de la presa de Terradets.

tracking