SEGRE

LLEIDA Y COMARCAS

Ensorrament sense ferits en un edifici buit de la Seu d'Urgell

Okupes havien intentat entrar-hi a viure fa alguns dies || El soroll i la pols van alertar veïns del barri antic

L’incident va provocar expectació al carrer Canonges.

L’incident va provocar expectació al carrer Canonges.C.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Bombers de la Generalitat i tècnics municipals van revisar dissabte un edifici situat al carrer Canonges de la Seu d’Urgell després d’esfondrar-se part del terra de la primera planta. Una veïna va alertar Emergències, a les 20.29 hores, d’un fort soroll a l’edifici adjacent i de la sortida de molta pols per una de les finestres. L’incident es va produir en el número 7 d’aquest carrer del centre històric.

L’edifici, buit des de fa anys, presentava un important estat de degradació i, segons van assenyalar els veïns, havia intentat ser okupat uns dies enrere. En el moment de l’incident, l’immoble estava buit. L’ensorrament no va afectar els edificis limítrofs, segons fonts municipals, per la qual cosa no va ser necessari desallotjar cap veí, encara que va crear una gran expectació.

Filtracions d’aigua de pluja derivades de “la mala ubicació” d’una placa d’uralita podrien ser la causa, segons les mateixes fonts. L’incident només va produir danys materials. El consistori contactarà durant els propers dies amb els propietaris de l’immoble, un edifici de tres plantes, perquè hi facin les obres necessàries. En total, hi van actuar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, la Guàrdia Urbana i el SEM.

tracking