SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Balaguer crea l'oficina ciutadana i obrirà un caixer automàtic públic

S'ubicarà al local annex a la seu de la Paeria, a la plaça Mercadal, i serà de fàcil accés || El centre històric no disposa de cap caixer des de fa dos anys

Les cues d’usuaris per utilitzar un caixer dissabte passat a Balaguer.

Les cues d’usuaris per utilitzar un caixer dissabte passat a Balaguer.L.P

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria de Balaguer crearà una Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) que inclourà com a servei un caixer automàtic públic. La nova oficina s’obrirà al local annex a la seu de la Paeria, a la plaça Mercadal, on antigament hi havia una sucursal bancària. El consistori ha adquirit recentment aquest local que ha de servir per unificar tots els serveis d’atenció ciutadana de l’ajuntament.

El paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, va apuntar la necessitat d’instal·lar un caixer que permeti fer ingressos i retirar diners en efectiu, així com la possibilitat de tramitar pagaments a les administracions públiques. Va afegir que des que va tancar l’última entitat bancària el centre històric no disposa d’aquest servei i “és necessari resoldre-ho”. La Paeria pagarà un lloguer del caixer a una casa comercial i va descartar que sigui d’una entitat bancària.

Vidal va assegurar que el nou local també acollirà l’oficina d’Atenció de la Policia Local. “Fins ara oferim els mateixos serveis des de diferents punts de la Paeria, amb difícil accessibilitat. Aquest local ens permetrà atendre la població més fàcilment i sense barreres arquitectòniques.” Precisament, l’escassetat de caixers a Balaguer va provocar dissabte llargues cues per utilitzar-los i les queixes dels usuaris.

Concurs de projectes per dibuixar el nou servei aquest any

La Paeria ha previst al pressupost d’aquest any la convocatòria d’un concurs de projectes per definir com serà l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Balaguer. El primer edil va assegurar que el projecte podria estar a la tardor per començar a treballar a començaments d’any. No obstant, va afegir que la instal·lació del caixer es farà aviat per poder oferir aquest servei al més aviat possible a la ciutadania. “També hem habilitat una sala per a l’atenció de la Guàrdia Urbana”, va dir.

tracking