SEGRE

POLÍTICA

L'exdiputat de Cs al Parlament per Lleida Javier Rivas s'incorpora a Valents

L’exdiputat de Cs al Parlament per Lleida Javier Rivas s’incorpora a Valents

Javier Rivas

L'exdiputat de Cs al Parlament per Lleida Javier Rivas s'incorpora a Valents

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’exdiputat de Ciudadanos per Lleida en el Parlament i exregidor a l’Ajuntament de Vielha (Lleida), Javier Rivas, s’ha incorporat a Valents, ha informat aquest partit en un comunicat d’aquest dimarts.

"Valents ha de ser el catalitzador de tot el constitucionalisme a Catalunya. Una de les meues prioritats sempre ha estat vertebrar Catalunya", ha afirmat Rivas, que va deixar de ser militant de Ciudadanos fa tres mesos.

La presidenta de Valents, Eva Parera, ha remarcat que en les últimes setmanes el partit ha presentat la constitució de diferents juntes locals per tot Catalunya i que continuaran fent-ho aquesta setmana a Sant Cugat i Sitges (Barcelona), així com en altres municipis de la província de Lleida.

Parera també ha assegurat que l’objectiu de la formació és "ser presents en els 947 municipis" i governar en tots aquells en els quals pugui.

Rivas, nascut a Madrid el desembre de 1965, ha format part de l’equip nacional d’esquí alpí i ha estat entrenador nacional d’esquí, a més de consultor de desenvolupament d’estacions d’esquí i entorns de lleure.

tracking